Advanced Open Water

ADVANCED OPEN WATER (PADI ELLER NAUI)

Fortsättningskurs där vi bygger vidare på färdigheterna från grundkursen och provar på olika dyktekniker. Denna kurs är lämplig redan tidigt efter avslutad grundkurs men kan även anpassas för den som hunnit med att dyka en del sedan certifiering. Kursen i sin grund består av en helgs dykning där vi övar på att genomföra navigation, förbereda sig för djupare dykning samt finslipar avvägning. Till det tillkommer minst två dyk till där man kan få prova på vrakdykning, nattdykning, sök och bärgning eller något annat som verkar intressant. Teoridelen av denna kurs är mindre än i grundkursen och fokuserar på fördjupning i anslutning till de olika delmomenten. Maxdjup under denna kurs är 30 meter.

Kursupplägg
En helgs dykning och minst fem dyk Teori i anslutning till dyk Vid behov ett pooldyk för avstämning

Grundkrav

  • Femton år gammal
  • Simkunnig och med god vattenvana
  • Fullt frisk
  • open water-certifierad från internationellt erkänd utbildningsorganisation
per_rund

4000 kronor (3500 kronor om man står för egen utrustning)

Ingår gör kursmaterial, certifieringsavgift och lån av komplett utrustning och luftfyllningar. Vid uppdyk utanför närområdet tillkommer kostnader för egen resa/logi för elev samt instruktör. Om båtdyk görs kan kostnad för detta tillkomma.

Kursen kan kombineras med nitroxutbildning och nitroxdyk under kurs för ytterligare 1000 kronor. Om man gått grundkurs hos oss får man 500 kr rabatt på kurspriset.