Dags för uppdyk

Kläder

När det kommer till kläder går det inte ha för mycket. Vår rekommendation är att ni tar med er kläder passande en kall dag i skidbacken. Underställ, mjukisbyxor, tjocka sockor. Ni kommer även behöva dubbel uppsättning av allt, då även om det är torrdräkter finns det alltid risken att lite vatten kommer in.

Mellan dyken kommer vi göra övningar på land, samt äta mat och diskutera, så varma sköna kläder, inkl mössa och vantar är inte dumt.

Glöm inte handduk.

Mat

På plats kommer det finnas ett grillbord (Muurika) eller grill så ta med vad ni vill äta under dagen. Tänk på att det är mycket som händer och det kan bli långa dagar, så ta med lunch men även mellanmål och dryck. Är det kallt i vattnet går det åt extra mycket energi för att värma upp kroppen.

Övrigt

Ta med penna och papper. Vi kommer skriva quiz och slutprov på plats, så ni kanske vill ha något att skriva ner lite anteckningar på.

Nedan finns ni information om dykplatserna

Tierp

Stenbrott sen man byggde E4:an. Platsen är ett kommunalt bad så andra badgäster kan finnas på plats. Det finns en stor grusparkering så ingen risk att man inte får plats. Det finns toalett på parkeringen, men ta gärna med toapapper då tillsynen lämnar en del att önska. Vi kommer ta oss till platsen tillsammans efter avtalad mötesplats.

Sommaren 2015

Hösten 2015

Sommaren 2016

Sommaren 2016

Hösten 2016